Шведського націоналіста попросили піти з партії через поїздку до Росії

 Шведського націоналіста попросили піти з партії через поїздку до Росії

Візит депутата до Москви спонсорувала близька особа до Путіна

Депутата шведської ультраправої партії «Шведські демократи» попросили залишити посаду в партії через його поїздку до Росії всупереч волі партійного керівництва. Про це повідомляє The Local.se.

 «Депутата Павла Гамова попросили піти у відставку зі своєї посади в партії, а якщо він відмовиться - пригрозили виключенням з партії», - йдеться у повідомленні.

Причиною такого ультиматуму стала поїздка Гамова до Росії у вересні для спостереження за регіональними виборами, спонсором якої була особа з близького оточення президента РФ Володимира Путіна.

Сам Гамов раніше заявляв шведським ЗМІ, що поїздку фінансує невелика польська організація.

Крім цього, колега Гамова по партії, яка також їздила з ним до Москви, звинуватила депутата у тому, що той неодноразово домагався її під час поїздки. Речник «Шведських демократів» заявив, що відповідні звинувачення наразі розслідуються.

«Павло Гамов діяв у манері, несумісній з роллю депутата. Партія не може усунути члена парламенту з його посади проти його волі. Якщо Гамов вирішить не йти у відставку на наше прохання, його буде виключено з партії», - наголосив лідер «Шведських демократів» Маттіас Карлссон.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: