14-річна росіянка, яка написала Путіну листа, наклала на себе руки

14-річна росіянка, яка написала Путіну листа, наклала на себе руки

Дитина також скаржилася на цькування в школі

У місті Сафоново Смоленської області наклала на себе руки 14-річна дівчинка, яка поскаржилася Володимиру Путіну на низьку зарплату своєї мами. Про це повідомляє Радио Свобода з посиланням на місцеві ЗМІ.

За їхніми даними, підліток також скаржилася на цькування в школі. Вона була інвалідом за зором, однокласники дражнили її «циклопом». На її сторінці в соціальній мережі незадовго до загибелі з'явився статус: «Чому ви всі такі злі?»

«Смоленская народная газета» повідомляє, що мати 14-річної дівчинки (називається тільки ім'я загиблої – Наташа) працювала санітаркою в місцевій лікарні. Після того, як її дочка написала листа на ім'я Володимира Путіна й надіслала його на адресу адміністрації президента, жінку викликали до начальства й «насварили». Як пише газета, «швидше за все, це і стало для дитини великим ударом».

За непідтвердженою інформацією при загиблій знайшли передсмертну записку, в якій вона просить нікого в своїй смерті не звинувачувати. Чи дійшов її лист до президента Росії – невідомо.

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: