20-річна донька військового прокурора стала власницею елітної квартири

20-річна донька військового прокурора стала власницею елітної квартири
Будинок у житловому комплексі бізнес-класу «Новопечерський двір» по вулиці Михайла Драгомирова, 2А

У тому ж елітному житловому комплексі володіє квартирою і батько прокурора Ігоря Коваля

Донька заступника військового прокурора Центрального регіону Ігоря Коваля володіє квартирою площею 105 кв. м у житловому комплексі бізнес-класу «Новопечерський двір». Батько військового прокурора, прокурор ГПУ у відставці, також володіє квартирою у цьому ж комплексі та двома житловими будинками, повідомляє Bihus.info.

Згідно з витягом із Реєстру речових прав на нерухоме майно, у травні 2017 року 20-річна Вероніка Коваль стала власницею машиномісця і квартири площею 105 кв. м у житловому комплексі бізнес-класу «Новопечерський двір» по вулиці Михайла Драгомирова, 2А. Ціни на подібні квартири без ремонту становлять близько 175 тисяч доларів.

Також Вероніка Коваль разом з матір’ю Наталією володіють ще однією квартирою на 64 «квадрати» у будинку навпроти. Вона спершу була виділена у якості службової, а потім приватизована.

Згідно з декларацією, пересувається Ігор Коваль на кросоверах Honda CR-V та Honda Pilot. Останній належить його батькові Петрові Ковалю, який до 2015 року також працював на керівних посадах у Генеральній прокуратурі України. У 2016 році він теж став власником машиномісця і 127-метрової квартири на Михайла Драгомирова, 2А. Ціни на подібні квартири без ремонту стартують від 200 тисяч доларів.

Окрім цього, Петро Коваль володіє двома будинками площею 251 кв. м у Севастополі та 264 кв. м на Осокорках. За інформацією із Реєстру речових прав на нерухома майно, останній під час купівлі у 2011 році був оцінений у 1,4 млн гривень (понад 175 тисяч доларів за тодішнім курсом). У соцмережах його невістки Наталії можна побачити фото із подвір’я цього будинку, проте у синовій декларації користування ним не вказане.

Також у 2016 році Ігор Коваль задекларував 10 тисяч доларів, 7 тисяч євро і 5 тисяч фунтів стерлінгів готівки. В органах прокуратури він працює з 2006 року, а до того 5 років пропрацював у СБУ.  

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: