64-річний Путін знову публічно оголився

64-річний Путін знову публічно оголився

Кремль пообіцяв оприлюднити «унікальні кадри»

Путін ганявся у Сибіру за щукою з камерою GoPro на масці

Хазяїн Кремля Володимир Путін знову показав російському електорату верхню частину свого тулуба. Це сталося під час риболовлі у Сибіру, фото з якої публікують російські ЗМІ. Зокрема, президент Росії цілих дві години свого часу виділив на гонитву за щукою.

«1-3 серпня по шляху в Благовєщенськ Путін зробив майже дводенну зупинку в Туві, в південному Сибіру, побував в важкодоступній тайзі, щоб порибалити на каскаді гірських озер, позаймався підводним полюванням, засмагав, сплавлявся по гірських річках, порогах, протоках на моторних човнах і плотах, здійснював піші і на квадроциклах переходи по горах», - наводять ЗМІ слова прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова.

«Голос» Кремля зазначив, що в тих краях повітря швидко прогрівається на сонці, стає жарко і можна засмагати.

Прес-секретар додав, що Путін на відпочинку «займався підводним полюванням з маскою і трубкою, в гідрокостюмі». «Йому на маску встановили камеру GoPro. Є досить унікальні кадри його полювання на щук. Ці кадри разом з іншими відео і фото матеріалами, включаючи абсолютно геніальні зйомки з квадрокоптера ми зробимо доступними для всіх», - сказав Пєсков. Він пояснив, що в понеділок, 7 серпня, ці матеріали будуть доступні для телеканалів, а трохи пізніше в той же день вони «без будь-якої редактури» будуть опубліковані на сайті Кремля.

Зазначимо, Путін вже неодноразово бував на риболовлі в цьому регіоні. Так, в липні 2013 року він провів вихідні в Туві і Хакасії на озері Токпак-Холь. Тоді Путін зловив щуку понад 21 кг.

Путін оголюється не вперше. Достатньо відомим є знімок, де президент РФ зображений з оголеним торсом зі спінінгом в руках та ще одне, де хазяїн Кремля сидить верхи на коні. Ці фото стали натхненням для цілого ряду пародій на Путіна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: