«Антихристиянським» виступом «Хамерманів» у Франківську зацікавилась поліція

«Антихристиянським» виступом «Хамерманів» у Франківську зацікавилась поліція
Виступ гурту «Хамерман Знищує Віруси»
Фото: Facebook Руслана Марцінківа

Начальник поліції Івано-Франківщини пообіцяв, що розслідування «буде об’єктивним»

Поліція Івано-Франківщини проводить розслідування справи за фактом виступу гурту  «Хамерман Знищує Віруси» під час фестивалю «Порто Франко», який викликав значний резонанс серед прикарпатців. Про це 19 червня заявив начальник Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Володимир Голубош.

«Кримінальне провадження зареєстровано за фактом хуліганства, а не стосовно конкретних осіб.  За результатами проведення першочергових слідчих дій і у подальшому буде встановлено, чи є тут склад кримінального правопорушення,  чи  адміністративного», - повідомив Голубош, якого цитує Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Начальник поліції Івано-Франківщини пообіцяв, що розслідування «буде об’єктивним».

У поліції зауважили, що про виступ  «оголеного гурту» глядачі  висловили свою думку у соціальних мережах, заявивши про порушення норм суспільної моралі  та християнських цінностей, «на що поліція зобов’язана була відреагувати».

Нагадаємо, 15 червня міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків заявив, що доручив освятити одну з локацій фестивалю Porto Franko після виступу гурту «Хамерман Знищує Віруси». Марцінківа обурила форма співаків, які виступали майже оголені.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: