Аваков назвав попередні терміни завершення карантину

Аваков назвав попередні терміни завершення карантину
Арсен Аваков назвав попередні терміни завершення карантину

Крантин планується послаблювати в кілька етапів

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков назвав попередні терміни завершення карантинних обмежень, введених у зв'язку з поширенням коронавірусу.

Про це міністр написав на своїй странеице у соцмережі Facebook.

Аваков зазначив, що він отримує багато інформації про рівні захворюваності та про ситуацію по регіонах, проте чесно зізнається - він не знає, коли саме це станеться. Однак, припускає, що є можливість вийти з карантину в травні.

«Я не знаю, ніхто не знає. І якщо хтось впевнено говорить, що знає - не вірте. Можу, тим не менш припустити і сподіватися, що країна почне повертатися до нормального життя в травні, а оговтається остаточно на цьому етапі, - до літа», - заявив міністр.

Він також додав, що карантин планується послаблювати в кілька етапів.

«Спочатку для молоді, потім для старших... у другій половині травня... Якщо не зірвемося з поточної моделі опору вірусу, якщо утримаємо порядок і дисципліну. Якщо суперечки відкладемо на потім, а зараз твердо будемо тримати карантин», - резюмував він.

Раніше повідомлялося, що у Чернівецькій області за добу зафіксували 76 нових випадків захворювання коронавірусом Covid-19. Це рекордна кількість нових заражень для одного регіону в Україні за добу. Померли троє людей.

Нагадаємо, що на Київщині буде введений режим максимального обмеження пересування.

До слова, на в'їздах до міста Мелітополя, де зафіксовано найбільшу в регіоні кількість випадків зараження Covid-19, встановили контрольно-пропускні пункти. У зв'язку з цим виїхати і в'їхати в місто можна лише за спецдозволом і через КПП. 

Також повідомлялося, що прикордонники виявили п’ятьох порушників самоізоляції, які намагалися втекти з України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: