«Бій кремлівським окупантам»: Нацкорпус провів акцію біля Адміністрації президента

«Бій кремлівським окупантам»: Нацкорпус провів акцію біля Адміністрації президента
Під час акції активісти закликали українців підтримати їхню боротьбу

Націоналісти вимагали від президента заблокувати роботу російського бізнесу в Україні, розірвати дипвідносини з РФ, а також відкрити кримінальні справи проти агентів російського впливу

Політична партія «Національний корпус» у п'ятницю, 7 грудня, провела акцію «Бій кремлівським окупантам» у Києві на вулиці Банковій біля стін Адміністрації президента України.

Про це повідомляє «Цензор.Нет».

Учасники акції вимагали від президента заблокувати роботу російського бізнесу в Україні, розірвати дипломатичні відносини і всі договори з РФ, а також відкрити кримінальні справи проти агентів російського впливу.

«Сьогодні ми нагадали владі, що для припинення діяльності російської економічної агентури ми маємо всі можливості. Цілком законними способами. І це буде зроблено. І якщо владі не вистачає для цього політичної волі, то виникає питання: чи потрібні взагалі ці люди в керівництві нашої країни?», - заявив лідер партії, народний депутат Андрій Білецький.

Керівник Центрального штабу Національного Корпусу Родіон Кудряшов зазначив, що замість реальних заходів проти країни-агресора застосовуються політичні маніпуляції. Як приклад такої маніпуляції він привів введення воєнного стану через кілька років після початку війни.

«Оголошення воєнного стану ми, націоналісти, вимагали ще з 2014 року. Тому цей крок сьогодні теж виглядає фікцією», - зазначив Кудряшов.

Під час акції активісти закликали українців підтримати їхню боротьбу і приєднуватися до масового бойкоту послуг і товарів підприємств, пов'язаних із російським капіталом.

«Національний корпус» - права політична партія, створена 14 жовтня 2016 року. Її основою стали активісти громадської організації Громадянський Корпус «Азов» і бійці полку «Азов».

За даними Держстату України, в 2017 році обсяг експорту українських товарів до Російської Федерації становив $3,9 млрд, обсяг імпорту російських товарів в Україну - $7,2 млрд.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: