Бойкот «Інтеру»: українські газети відмовляються друкувати програму передач каналу

Бойкот «Інтеру»: українські газети відмовляються друкувати програму передач каналу

Відмовляються у зв'язку з антиукраїнською та проросійською позицією каналу

Західноукраїнські друковані ЗМІ оголосили бойкот «Інтеру». Про це у себе на сторінці у Facebook повідомив політолог Віктор Таран.

«Газети відмовляються друкувати програму каналу через послідовну антиукраїнську та проросійську позицію», - зазначив він.

Як повідомлялось,  15 травня, активісти Національного корпусу розмалювали вивіску з назвою телеканалу «Інтер» на будівлі телеканалу у Києві на вул. Дмитрівській у синьо-жовті кольори.

Нагадаємо, Національна Рада України з питань телебачення та радіомовлення прийняла рішення провести позапланову перевірку телеканалу «Інтер» у зв’язку з трансляцією ввечері 9 травня скандального концерту до Дня Перемоги. 

Раніше в інтернеті опублікували відео з фрагментами концерту «Победа. Одна на всех», який телеканал «Інтер» підготував до Дня Перемоги. У ролику ведучий заходу Андрій Доманський з-поміж іншого закликає не дозволяти, «щоб вулиці наших міст називали іменами фашистських злочинців, а їхні портрети безкарно носили під час факельних маршів у нашій столиці».

Вранці 9 травня активісти «Національного корпусу» прийшли під будівлю телеканалу «Інтер» з вимогою, щоб з вечірнього концерту були вилучені пропагандистські заяви, озвучені ведучими концерту. Також вони заявили, що вимагають позбавити канал ліцензії.

Водночас близько півсотні активістів всеукраїнської громадсько-політичної організації «Вільні люди» пікетували офіс «Національних інформаційних систем» по вулиці Щусєва, 26, із вимогою скасувати трансляцію концерту.

Однак увечері 9 травня «Інтер» все ж показав концерт «Победа. Одна на всех», не вирізавши скандальні слова ведучого.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: