Бойовики підігнали БТРи до будівлі, де забарикадувався ватажок «ЛНР» Плотницький

Бойовики підігнали БТРи до будівлі, де забарикадувався ватажок «ЛНР» Плотницький

ЗМІ повідомили, що в центрі захопленого російсько-терористичними військами міста бойовики перевіряють документи у луганчан на вулиці

Бойовики зняли оточення в декількох кварталах, розташованих у центрі тимчасово окупованого Луганська, але посилили охорону будівлі колишньої Луганської облдержадміністрації, де перебуває ватажок місцевих терористів Ігор Плотницький.

Оточення знято в районі лялькового та російської драмтеатров, передає LIGA.net з посиланням на джерела.

«Автоматників у балаклавах і з білими стрічками на руках стало більше в районі будівлі колишньої Луганської облдержадміністрації, де забарикадувався Плотницький, телекомпанії Луганськ 24 і будівлі «МВС ЛНР», - наголосило джерело.

Інформатор додав, що туди проросійські найманці підігнали сьогодні вранці додаткову кількість БТРів. Інший співрозмовник повідомив, що вони перевіряють документи у перехожих.

«Особливо це стосується чоловіків середнього віку», - додав місцевий житель Сергій, ім'я якого змінено у цілях безпеки. За його словами, порівняно із ситуацією вчора людей стало трохи більше.

«Вчора місто практично вимерло, зараз видно, що деяких дітей у центрі міста батьки все-таки ведуть до школи», - зазначив Сергій.

Лікарні працюють у звичайному режимі. Медикам все також заборонили виїжджати Луганська до кінця тижня.

Як повідомлялося, 21 листопада в окупованому Луганську військовий переворот: озброєні люди оточили центр.  

У центр міста пригнали бронетехніку. Це стало результатом конфлікту між ватажком «ЛНР» Ігорем Плотницьким і відстороненим від посади «голови МВС ЛНР» Ігорем Корнетом.

Жителі міста повідомляють, що в Луганську не працюють телебачення і радіо, а також пошта.

Засновник міжнародного розвідувального співтовариства InformNapalm Роман Бурко повідомив, що конфлікт між ватажком «ЛНР» Ігорем Плотницьким і «міністром внутрішніх справ «ЛНР» Ігорем Корнетом є боротьбою за владу між групою впливу ФСБ Росії і групою впливу помічника президента РФ Владислава Суркова. 


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: