Брифінг Венедіктової та Баканова щодо підозри Медведчуку (відео)

Брифінг Венедіктової та Баканова щодо підозри Медведчуку (відео)
11 травня Ірина Венедіктова підписала підозру в держзраді Віктору Медведчуку
Фото з відкритих джерел

Генпрокурорка підписала підозри у державній зраді Медведчуку і Козаку

Генпрокурорка Ірина Венедіктова та очільник Служби безпеки Іван Баканов провели спільний брифінг щодо повідомлення про підозру двом народним депутатам України.

Раніше повідомлялося про те, що Венедіктова підписала підозри за ст. 111 (державна зрада) Кримінального кодексу України членам фракції «Опозиційна платформа - За життя» Віктору Медведчуку та Тарасу Козаку.

Сьогодні стало відомо, що обшуки відбуваються у київському будинку Медведчука на вулиці Монтажників. Там, зазначають журналісти, політик разом із сім’єю мешкає тимчасово, поки в основному будинку в Пущі-Водиці проводять капітальний ремонт.

ЗМІ повідомляють, що зовнішнє оточення території забезпечує спецпідрозділ СБУ «Альфа». Зокрема, на відповідній території розташовані кілька будівель, обнесених одним парканом.

У Службі безпеки України згодом підтвердили ЗМІ, що в будинку проросійського політика, народного депутата від «ОПЗЖ» Віктора Медведчука в Києві відбуваються обшуки.

Зокрема, обшуки проходять не лише у нього вдома на вулиці Монтажників у Києві. Слідчі дії проводяться в офісі його партії «Опозиційна платформа - За життя» і в інших його будинках.

Також нагадаємо, що 11 травня генеральна прокурорка Ірина Венедіктова підписала підозру в держзраді народному депутату і куму Путіна Віктору Медведчуку. Венедіктова також підписала підозру Тарасу Козаку. Вона повідомила, що «поставила свій підпис на повідомленнях про підозру двом народним депутатам українського парламенту – М і К».

Віктор Медведчук поки не коментував обшуки та підозру прокуратури.

Сам Медведчук скоріш за все знаходиться на відпочинку у Хорватії. Буквально 6 годин тому його дружина Оксана Марченко запостила в інстаграмі декілька фото з видами природи і зазначила геотег «Хорватія».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: