БТР, який Порошенко передав військовим на День захисника України, потрапив у смертельну ДТП (оновлено)

БТР, який Порошенко передав військовим на День захисника України, потрапив у смертельну ДТП (оновлено)
БТР зіткнувся з пасажирським автобусом
Фото Військова панорама

БТР зіткнувся з пасажирським автобусом

Бронетранспортер із числа переданих з нагоди свята Дня захисника України військовим президентом Петром Порошенком потрапив в аварію, повідомляють джерела ТСН в українській армії.

За неофіційною інформацією, техніка вирушила з місця передачі в Чугуєві під Харковом у бік Покровська (колишній Красноармійськ). Однак дорогою БТР зіткнувся з пасажирським автобусом.

У цій аварії загинув водій цивільного транспортного засобу, є постраждалі. Їхня кількість, а також обставини ДТП уточнюються. Офіційного підтвердження наведеної інформації наразі немає.

Аварыя сталась у Покровську Донецької області, розповів журналіст Володимир Рунець, передає 24 канал.

За його словами, автобус віз працівників зі збагачувальної фабрики. У салоні перебували 8 пасажирів. Унаслідок інциденту водій транспорту загинув на місці. Крім того, ще одну жінку з різними травмами забрала «швидка». 

Як повідомлялось, урочиста церемонія передачі чергової партії військової техніки та озброєння особовому складу ЗСУ відбулася в Чугуєві під Харковом. Всього було передано більше 150 одиниць техніки різного призначення, серед якої бойові розвідувально-дозорні машини (БРДМ), бойові машини піхоти різних модифікацій (БМП), зенітно-ракетні комплекси, модернізовані танки Т-64 та Т-80, великовантажні автомобілі КРАЗ, артилерійське озброєння, інше озброєння та засоби тилового забезпечення.

Раніше повідомлялось про криваву ДТП у Швейцарії: в тунелі зіткнулися чотири легкових автомобіля, автобус і вантажівка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: