Депортовану з Таїланду Настю Рибку затримали у Москві

Депортовану з Таїланду Настю Рибку затримали у Москві
Суд Таїланду виніс вирок скандальній Насті Рибці

Рибці і Леслі закидають втягнення в заняття проституцією (ст.240, ч.2)

У російському аеропорту Шереметьєво затримали «модель» Анастасію Вашукевич (Настя Рибка) і «тренера з особистісного розвитку» Олександра Кирилова (Алекс Леслі), які були депортовані до Росії з Таїланду разом із кількома супутниками.

Про це повідомляє видання The Bell з посиланням на їх знайомих і родичів.

«Доставлених з Таїланду Анастасію Вашукевич (Настя Рибка) і Алекса Леслі (Олександр Кирилов), які фігурували у скандалі навколо (російського – ред.) бізнесмена Олега Дерипаски, затримали після прибуття до Москви співробітники органів з посвідченнями Міністерства внутрішніх справ. Їм закидають втягнення в заняття проституцією (ст.240, ч.2)», – йдеться в повідомленні.

У вівторок Рибка, Леслі та ще декілька їхніх знайомих отримали умовний термін у суді Паттайї. У четвер їх депортували до Росії. Зараз російські журналісти чекають їх виходу в «Шереметьєво». Але відразу після приземлення доправлених з Таїланду затримали співробітники правопорядку. З восьми осіб, які прибули з Таїланду, затримали в результаті чотирьох, включаючи Рибку й Леслі.

Спочатку – відразу після паспортного контролю – затримали близько десяти осіб, які прибули з Таїланду. До них підійшли приблизно семеро чоловіків у цивільному з посвідченнями МВС і попросили пройти за ними, розповів один із затриманих. Зараз уся група знаходиться в окремому приміщенні в «Шереметьєво».

Нагадаємо, в лютому 2018 року у Таїланді затримали скандальну співробітницю індустрії ескортних послуг Настю Рибку разом з дев'ятьма людьми, які проводили тренінг.

Відомо, що Рибка пропонувала американським журналістам інформацію про зв'язки російських депутатів з президентом США Дональдом Трампом і екс-главою його передвиборного штабу Полом Манафортом. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: