Депутат Барна постраждав від газу під будинком Луценка

Депутат Барна постраждав від газу під будинком Луценка

Барна знову постраждав: на цей раз його запшикали газовим балончиком

Народний депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка» Олег Барна постраждав у ході сутичок під будинком генерального прокурора Юрія Луценка, де у суботу проходить акція. Про це інформує журналіст Костянтин Андріюк.

За його словами, сутички відбулися після того, як до будинку Луценка прийшов депутат Барна.

«До будинку генпрокурора Луценка прийшов нардеп Барна. В ході сутичок із ним, запшикали газовим балончиком», - написав Андріюк і розмістив відповідні фото.

Як повідомляє «Радіо Свобода», активісти встановили під будинком Луценка «клановий прапор корупціонерів» – картату ковдру на флагштоці.

Раніше у Києві стартувала акція «Автомайдану» під назвою «Ковдра для генпрокурора». Біля парку Пушкіна на проспекті Перемоги зібралися понад 80 авто, які рушили в напрямку помешкання генпрокурора. За даними організаторів, в акції беруть участь близько 200 автівок.

Пізніше активісти приїхали під будинок Луценка

Речниця генерального прокурора Юрія Луценка Лариса Сарган виявила здивування акцією «Ковдра для генпрокурора». Вона відзначила, що захід відбувається у той час коли, генеральний прокурор знаходиться на нараді з питання звільнення українських заручників, які перебувають на території ОРДЛО.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: