До Верховної Ради заносять боєприпаси (ФОТО)

До Верховної Ради заносять боєприпаси (ФОТО)
18 жовтня до парламенту привезли боєприпаси

Сьогодні у Раді планують визначитися стосовно законопроектів про Єдиний держреєстр військовозобов’язаних та щодо пенсійного забезпечення окремих категорій осіб із числа учасників АТО

За годину до початку засідання Верховної Ради 18 жовтня до службового входу парламенту підвезли та почали заносити боєприпаси.

Про це повідомляє кореспондент «Главкома».

Фото: Станіслав Груздєв

Наразі відомо, що боєприпаси у бідівлі Верховної Ради призначені для проведення виставки.

Як повідомлялося раніше, сьогодні Верховна Рада знову спробує затвердити порядок денний п'ятої сесії Верховної Ради України восьмого скликання та внести зміни до постанови парламенту про додаткові заходи щодо зміцнення обороноздатності.

Також серед іншого парламентарі планують визначитися стосовно законопроектів про Єдиний держреєстр військовозобов’язаних та щодо пенсійного забезпечення окремих категорій осіб із числа учасників проведення антитерористичної операції.

Крім цього депутати, зокрема, мають намір розглянути у другому читанні законопроект про житлово-комунальні послуги та пропозиції президента до закону щодо забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків і питання комерційного обліку комунальних послуг.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: