Дружина Порошенка одягнула футболку із зображенням Сенцова (фото)

Дружина Порошенка одягнула футболку із зображенням Сенцова (фото)
Марина Порошенко
Фото: прес-служба президента України

Марина Порошенко підкреслила, що Україна буде боротися за кожного українця

Дружина президента України Марина Порошенко одягла на прес-конференцію з регіональними та всеукраїнськими мас-медіа, яка відбулася 14 червня, футболку із зображенням Олега Сенцова та надписом «Prisoner of conscience. Oleg Sentsov».

Як повідомляє прес-служба глави держави, Марина Порошенко виступила на підтримку українських політичних в'язнів, яких утримують у російських в'язницях.

«Увесь світ, люди доброї волі різних країн та континентів проводять акції на підтримку Сенцова, Кольченка, Балуха та інших. І навіть у диктаторській, авторитарній Росії знаходяться сміливці, які не бояться відкрито виступати на захист українців… Як це сталося цього понеділка на «Кінотаврі» в Сочі», - зазначила дружина президента.

Марина Порошенко підкреслила, що Україна буде боротися за кожного українця, зазначивши, що на всіх переговорах президент порушує питання про звільнення політв’язнів, «і міжнародні партнери всіма доступними їм засобами долучаються до вирішення цієї проблеми».

Нагадаємо, Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова 14 червня прибула до Росії, щоб здійснити моніторингові візити у місця несвободи, де тримаються українські політв’язні.

За словами Денісової, російська сторона запропонувала здійснити візит до Олега Сенцова після 22 червня. Омбудсмен заявила, що Україна буде наполягати на тому, щоб відвідати Сенцова якнайшвидше.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: