Два тижні на харчах з McDonald's: ірландець провів експеримент (фото)

Два тижні на харчах з McDonald's: ірландець провів експеримент (фото)
Хлопець довів, що на фастфудах можна схуднути
Фото з відкритих джерел

Головна складність челенджу полягала в тому, що їжа з McDonald's висококалорійна

Ірландець Ойсін Малліган, фітнес-тренер та блогер в Instagram, вирішив довести, що фастфуд не такий небезпечний для фігури, як це прийнято вважати.

Для цього хлопець вирішив два тижні харчуватися винятково у мережі ресторанів McDonald's та спостерігати, чи буде змінюватися його тіло. Результат здивував його самого, адже за цей час вага Ойсіна помітно зросла.

Всі чотирнадцять днів Ойсін зважувався вранці та ввечері, а також ділився своїми спостереженнями у соцмережі протягом дня. У перший день експерименту він важив 82,1 кг.

«Я хочу довести, що всі страхи перед фастфудом перебільшені, вказав він в одному з постів. Я знаю, що можна харчуватися ним і при цьому втрачати вагу, і я це доведу».

За словами фітнес-тренера, головна складність челенджу полягала в тому, що їжа з McDonald's висококалорійна і переважно складається зі швидких вуглеводів вона насичує організм, але на дуже короткий термін.

Щодня Ойсін вживав більше двох тисяч калорій, так як не відмовляв собі ні в бургерах, ні в картоплі, ні в популярних солодощах. При цьому спортсмен пив два літри води на день та проходив не менше 10 тисяч кроків. Вже через кілька днів він зауважив, що втрачає по 200-300 грамів ваги на добу.

Через два тижні Ойсін встав на ваги і сам здивувався, адже зумів скинути за цей час два з гаком кг.

«Я хотів довести і довів, що для схуднення не обов'язково відмовлятися від їжі, яка приносить нам задоволення», підсумував він.

Додамо, що мережа ресторанів швидкого харчування «МакДональдз» вперше за останні п'ять років змінить дизайн упаковок, йдеться у повідомленні на сайті дизайнерського агентства Pearlfisher.

Читайте також:


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: