Громадянин України не довіз до Польщі 27 кілограмів наркотиків

Громадянин України не довіз до Польщі 27 кілограмів наркотиків

Наркотики в автівці порушника виявився службовий собака

Учора, прикордонники Львівського загону спільно із митниками запобігли перевезенню через державний рубіж великої партії наркотичних речовин. Про це повідомляє «Главком» з посилання на Державну прикордонну службу.

«В пункт пропуску «Угринів», що на кордоні з Польщею, прибув мікроавтобус «Mercedes» польської реєстрації. Під час здійснення заходів контролю службовий пес прикордонників, натренований на пошук наркотиків, зреагував на конструктивні порожнини іномарки, де було виявлено 26 пакунків білого порошку. Громадянин України мав намір вивезти до Польщі майже 27 кілограмів наркотичних речовин із вмістом трамадолу та фентинілу», - мовиться в повідомленні.

За даним фактом до Нацполіції направлене повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за статтею 305 КК України (Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів).

Наразі рослинну речовину вилучено та разом з власником передано співробітникам УСБУ у Львівській області. Триває експертиза.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: