Як виглядатиме новий iPhone12. В мережі з’явилися перші фото нового смартфону

Як виглядатиме новий iPhone12. В мережі з’явилися перші фото нового смартфону
Новий смартфон від компанії Apple має з'явитися восени 2020 року

За прогнозами, новий смартфон компанія Apple представить восени цього року

Новий iPhone12 Pro Max матиме новий дисплей і чотири камери. Очікується, що офіційно компанія Apple представить новий смартфон у вересні 2020 року. А поки блогер EverythingApplePro створив рендер смартфона iPhone 12 Pro Max на основі безлічі витоків, які раніше з'являлися в інтернеті.

Серед найголовніших відмінностей від iPhone 11 розмір екрану. У новій моделі він має збільшитися до 6,7 дюмів. Зазнає змін і дизайн тильної панелі. iPhone 12 Pro Max комплектуватиметься модулем на чотири камери з оптичним датчиком LiDAR. Крім того, смартфон буде мати інший дизайн решітки динаміка, відмінний від того, до якого всі звикли. Гучність зовнішнього динаміка зросте на 10-15% за ту, яка є у попередніх моделях, а також з’явиться можливість використання стилусу.

Втім, за інформацією відомого інсайдера Джона Проссера, наступна модель навпаки, не містиме функції управління стилусом. Про це він повідомив у своєму Twitter.

Зокрема, він опублікував схему дисплея нових iPhone, згідно з якою апарат отримає зменшений екранний виріз. «Моноброва» пристрою буде мати менший розмір за рахунок зміненого компонування камер і сенсорів, пише Проссер.

Як повідомляв «Главком» раніше, на сайті Apple з’явилася інформація про iPhone SE, новий бюджетний смартфон від Apple.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: