«Євробляхерам» це так не минеться? Депутати обіцяють розправу через вчорашній «напад» на джип їхнього колеги

«Євробляхерам» це так не минеться? Депутати обіцяють розправу через вчорашній «напад» на джип їхнього колеги
Один з протестувальників заскочив після ДТП на капот, аби не дати авто поїхати
Фото Станіслава Груздєва

Мосійчук розповів, що нападом керувала «особа з планшетом в руках»

Народний депутат від «Радикальної партії» Ігор Мосійчук заявив, що буде наполягати на «неупередженому та об’єктивному розслідуванні» нападу на автомобіль народного депутата Павла Пинзеника.

Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

«Саме нападу. Мої помічники бачили, як цим нападом керувала особа з планшетом в руках, на якому були записані номери автомобілів народних депутатів та урядовців на які плануються напади», - повідомив нардеп.

Він додав, що переконаний, що «замовники нападу на автомобіль Павла Пинзеника сидять в адмінбудівлі на сусідній вулиці поруч з місцем нападу».

При цьому Мосійчук попередив, що у випадку нападу на його автомобіль «після попереджувальних пострілів буде відкрито вогонь на ураження».

Як повідомляв «Главком», 12 липня авто нардепа Пинзеника у Києві збило чоловіка. Травмованого забрала швидка. Протестувальники взяли авто в облогу, і каменем розбили заднє вікно джипа. За їх словами нардеп хотів втекти.

Сам Пинзеник вже прокоментував ЗМІ інцидент, який з ним стався у центрі Києва. Також він спростував інформацію, що автомобіль, в якому він знаходився, збив одного з протестувальників. 

Пинзеник залишив машину у супроводі великої кількості правоохоронців та районного начальника поліції.

Як відомо, у Києві проходять протести власників авто на єврономерах.  

Дивіться фоторепортаж «Главкома».

Нагадаємо, 11 липня водії автомобілів на єврономерах влаштували чергову акцію протесту у центрі Києва. Вони заблокували урядовий квартал, вулицю Грушевського від Арсенальної до Європейської площі. До дешевого розмитнення автівок з іноземними номерами додалась ще одна вимога – протестувальники хочуть, аби у поліції забрали право перевіряти авто за митною базою.

Читайте матеріал «Главкома»: «Їм - офшори, нам - дешеві машини!». Як журналісти з «євробляхерами» істину шукали

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: