Юлія Мендель розповіла, чому сфотографувалася зі стрічкою Russia Today

Юлія Мендель розповіла, чому сфотографувалася зі стрічкою Russia Today
Юлія Мендель прокоментувала свою минулорічну фотографію зі стрічкою пропагандистського телеканалу Russia Today
Фото: Facebook Андрія Дзиндзі

Прессекретарка президента розповіла про свій образ для Halloween-вечірки

Прессекретарка президента України Юлія Мендель повідомила, що її фотографія зі стрічкою із символікою російського пропагандистського телеканалу Russia Today не була фотошопом, а дійсно мала місце у 2016 році. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

Вона пояснила цю фотографію створенням негативного образу російської журналістки. «Кілька років тому на Halloween-вечірці з журналістами з міжнародних видань я перевдяглася в найстрашніший тоді медіа-образ - працівниці Russia Today. Образ настільки лякав, що його навіть ретвітили іноземці. Цьогоріч найстрашнішим має бути образ судді. Особливо - Конституційного суду… Костюми пропагандистів і справді личать тільки на Halloween. Наше завдання - зробити так, аби серед цих костюмів не було українських служителів Феміди», - вважає речниця президента.

.jpg_86Юлія Мендель

Як зазначає видання «Детектор», фотографію Юлії Мендель зі стрічкою «RT Russia Today» у жовтні 2019 року оприлюднив у соцмережах блогер Андрій Дзиндзя. За його словами, світлину було зроблено 28 жовтня 2016 року. У сомережах активно обговорювали це фото, багато хто вважав, що воно відредаговане фотошопом. Тоді речниця президента публічно не відреагувала на появу фотографії.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: