Кандидат в президенти Гриценко обіцяє, що українці забудуть слово «олігарх»

Кандидат в президенти Гриценко обіцяє, що українці забудуть слово «олігарх»
Анатолій Гриценко обіцяє обрубувати руки за корупцію
Фото: Главком

Гриценко переконував, що за 5 років його каденції «реально повернути Донбас без капітулятивних мінських домовленостей»

Кандидат в президенти, екс-міністр оборони та лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко, в разі перемоги на виборах пообіцяв, що українці забудуть слово «олігарх».

«Я вам гарантую, що в президента України не буде офшорів, власності за кордоном, я гарантую, що піраміда корупції перетвориться у трапецію в перший день мого вступу на посаду президента», - заявив під час свого виступу Гриценко, повідомляє кореспондент «Главкома».

«Нагору більше не треба. Тільки десь-хтось - обрубаю руки. Ніяких любих друзів не буде. Це все дуже важливо. Важливо відновити довіру. Слово «олігарх» Україна забуде», - пообіцяв кандидат в президенти.

Також Гриценко переконував, що за 5 років його каденції «реально повернути Донбас без капітулятивних мінських домовленостей», та скасувати примусовий призов до війська і реформувати армію.

Висунення в президенти Гриценка підтримали партії «Хвиля» Віктора Чумака, «Альтернатива» Єгора Фірсова, «Європейська партія» Миколи Катеринчука, громадський рух «Рідна країна» Миколи Томенка.

Серед інших на заході також були присутні екс-міністр фінансів Олександр Данилюк, народні депутати – «єврооптимісти» Мустафа Найєм, Світлана Заліщук, Наталія Кацер-Бучковська, колишній нардеп - Тарас Стецьків, активісти Віталій Шабунін, Володимир Федорін, Олександр Лємєнов.

Раніше повідомлялося, що кандидат у президенти і лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко за 2017 рік задекларував 334,1 тис. грн доходів.

 До вашої уваги: 
  • Детальніше про президентські вибори читайте тут

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: