Карикатурист висміяв страх Путіна перед Навальним (фото)

Карикатурист висміяв страх Путіна перед Навальним (фото)
Опозиціонер Навальний стоїть поперек горла режиму Путіна
Фото з відкритих джерел

Сергій Йолкін зобразив главу Росії, який прямує до «Комори реквізитів до виборів»

Російський політик Григорій Явлінський, виступаючи в ефірі «Дождя», категорично відмежувався від опозиціонера Олексія Навального та закликав його прихильників не голосувати за «Яблуко».

Карикатурист Сергій Йолкін гостро відреагував на фобії режиму Путіна, який дуже боїться Навального. Карикатури художник розмістив на своїй сторінці в Instagram.

Сергій Йолкін зобразив главу Росії, який прямує до «Комори реквізитів до виборів», де в дверях комори натикається на російського політика Явлінського.

Варто процитувати слова Явлінського, який неодноразово критикував Навального, а цього разу зазначив: «Ми не будемо проводити політику Навального. Ми не запрошуємо його прихильників в наші списки. Ті, хто хоче голосувати за Навального, – за нас голосувати не треба. Ми не хочемо вас обманювати – ми ніколи не будемо проводити його політику».

Нагадаємо, 2 лютого Симоновський суд Москви замінив російському опозиціонеру Олексію Навальному умовний термін на реальний.

Навального ув'язнили на 3,5 роки за так званою справою «Ів Роше» шестирічної давнини. За нею, опозиціонера і його брата визнали винними в шахрайстві та відмиванні грошей. Десять місяців, які він раніше провів під домашнім арештом, йому вирахують. Тож за ґратами йому доведеться провести два роки та сім місяців.

Додамо, що під час щорічної прямої лінії президента Росії Володимира Путіна з росіянами його запитали, чому банани з Еквадору в його країні дорожчі, ніж морква. Відповідь глави Росії висміяв Сергій Йолкін.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: