Дострокові вибори: Кличко оприлюднив фінальний список кандидатів від «Удару»

Дострокові вибори: Кличко оприлюднив фінальний список кандидатів від «Удару»

Кінцевий список дещо відрізняється від оприлюдненого раніше

Партія «Удар», яка не буде брати участь в парламентських виборах по списку, виставить лише 15 кандидатів по мажоритарних округах. Фінальний перелік кандидатів опинився в розпорядженні «Главкому».

Кінцевий список дещо відрізняється від оприлюдненого раніше. Цікаво, що з діючих народних депутатів від «Удару» балотуються лише Андрій Кіт та Ігор Побер. Впливовий соратник Кличка Артур Палатний на вибори не пішов, але серед кандидатів є кілька його помічників.

(для перегляду натисніть на зображення)

На сайті лідера «Удару» Віталія Кличка йдеться, що таке рішення прийнято, щоб не розпорошувати голоси демократичного табору.

«Багато політичних сил йдуть на ці вибори. Ми розуміємо, наскільки складними вони будуть. І перш за все - для українських виборців ... Важливо, щоб голоси за демократичні сили, які будуть пропонувати реальний план змін і перетворень, не були розсіяні. Щоб не сталося реваншу тих сил, проти яких ми боролися на Майдані. Тому на ці дострокові вибори від «Удару» підуть мажоритарники, які готові ефективно працювати в округах, звітувати перед людьми і втілювати запити своїх виборців», - заявив лідер «Удару».

Сам Кличко має намір залишитися на посаді мера Києва і не буде балотуватися до Верховної Ради.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: