Кохана Саакашвілі показала світлини їхнього приватного життя (фото)

Кохана Саакашвілі показала світлини їхнього приватного життя (фото)
У Ясько з Саакашвілі назбирався уже цілий альбом спільних фото
фото Ліза Ясько/Facebook

Ясько сумувала, що змушена була святкувати день народження без політика

Вчора, 17 жовтня, депутатка «Слуги народу» та кохана ув’язненого експрезидента Грузії Михайла Саакашвілі Ліза Ясько відсвяткувала свій день народження. З цієї нагоди жінка опублікувала цілу низку світлин з політиком і висловила жаль, що не може з ним розділити своє свято. Світлини Ясько виставила на сторінці у Fаcebook.

Ясько, яка донедавна воліла не афішувати своїх стосунків із Саакашвілі, тепер вирішила винести на публіку особисте життя з політиком.

«У мене день народження. І я б дуже хотіла, аби обставини були іншими. І щоб ми святкували мій день народження разом. І щоб було тепло, радісно, цікаво і гармонійно – як завжди, коли ми разом», – зізналася напередодні дня народження жінка.

Ясько також висловила сподівання, що Саакашвілі скоро вийде на свободу

«Я вірю, що ця жахлива ситуація скоро зміниться. І що наші моменти вдома разом знову будуть частиною нашого життя! Я б дуже хотіла це на день народження!!», – написала «слуга».

Нагадаємо, експрезидент Грузії Михайло Саакашвілі розповів про свою нову дружину після затримання в Тбілісі.

Раніше Ясько розповіла, як почувається Саакашвілі після двох тижнів голодування

Як відомо, ввечері 1 жовтня прем'єр-міністр Грузії Іраклій Гарібашвілі повідомив, що Саакашвілі затримали і він вже перевезений до пенітенціарної установи. Він зазначив, що у поліції була попередня інформація про переміщення політика – з України і до Грузії.

Тим часом кохана Саакашвілі розповіла, як Зеленський «витягує» його з в'язниці. Також нардепка Ясько розповіла про умови у в’язниці, в яких перебуває Михайло Саакашвілі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: