Російська армія кинула сотню солдатів без харчів та води біля українського кордону (фото)

Російська армія кинула сотню солдатів без харчів та води біля українського кордону (фото)
Російські військові сплять на підлозі в очікуванні ймовірного наступу на Україну
фото: golubschool.ru

Військові перебувають у приміщенні залізничної станції Долбіно

Російське військове командування розмістило у приміщенні залізничної станції у селі Долбіно (Білгородська обл., РФ) близько сотні військовослужбовців Таманської дивізії збройних сил РФ. Варто зазначити, що вищезгадана залізнична станція розташована у 15 км від українського кордону. Про це повідомляється на сайті російської Асоціації зі сприяння захисту прав військовослужбовців та призовників.

.jpg_157

Станом на 20 лютого російські військові перебували у приміщенні станції вже упродовж п’яти днів. Військові не мали харчів та води, їх підгодовувало місцеве населення.

Після розголосу , якому піддав ситуацію Комітет солдатських матерів Росії, командування дивізії взялося за вирішення питання. Керівництво з’єднання повідомило, що найближчим часом військових відправлять до пункту призначення, а також забезпечать гарячим харчуванням.

Згодом, за свідченнями місцевих мешканців, частину особового складу забрали зі станції, проте деяких військових залишили у приміщенні станції.

Раніше повідомлялося, що, згідно з даними американської розвідки, 75% бойових підрозділів РФ готові до наступу на Україну.

Також повідомлялося, що Посольство США в Росії попередило про можливі теракти в РФ.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: