Кожару затримали за підозрою у вбивстві

Кожару затримали за підозрою у вбивстві
Затримання Леоніда Кожари відбулося 25 березня
Фото: facebook.com/anton.gerashchenko

Сьогодні Леоніда Кожару затримали, йому оберуть запобіжний захід, повідомив заступник голови МВС Антон Геращенко

Колишній міністр закордонних справ України Леонід Кожара затриманий співробітниками поліції за підозрою в умисному вбивстві громадянина. Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко у Facebook.

«Зараз його (Кожару) доставляють до суду для обраня міри запобіжного заходу», - зазначив Геращенко.

Заступник міністра внутрішніх справ нагадав, що в ніч на 22 лютого в домі Леоніда Кожари був знайдений труп ексглави правління телеканалу «Інтер» Сергія Старицького з вогнепальним пораненням, скоєним із нагородної зброі власника будинку.

«Кожара та його дружина відпочатку і досі стверджують, що Сергій Старицький покінчив життя самогубством. Слідчі та прокурори перевірили обставини загибелі колишнього директора телеканалу «Інтер» і прийшли до висновку, що він не міг сам себе застрелити», - підсумував Геращенко.

Нагадаємо, в будинку колишнього міністра закордонних справ України Леоніда Кожари, розташованому в селі Чайки Київської області, 21 лютого виявили труп із вогнепальним пораненням. 

За інформацією ЗМІ, загиблим виявився колишній голова правління телеканалу «Інтер». Головою правління Старицький був лише у 2006 році.

Відомо, що Кожара та підприємець Сергій Старицький під час надзвичайної події перебували в стані сильного алкогольного сп’яніння.

Згодом смерть Старицького у будинку колишнього міністра закордонних справ України Леоніда Кожари перекваліфіковано з самогубства на умисне вбивство.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: