Курсантів університету Повітряних сил годували їжею з тарганами та хробаками

Курсантів університету Повітряних сил годували їжею з тарганами та хробаками

Головний військовий прокурор Анатолій Матіос повідомив про затримання керівників навчального закладу

Курсантів Харківського національного університету Повітряних сил ім. І. Кожедуба годували їжею, в якій знайшли тарганів та личинок. Про це повідомив головний військовий прокурор Анатолій Матіос.

За його словами, ці факти були встановлені у зв'язку із розслідуванням розкрадань у навчальному закладі. Їх встановили військові прокурори Харківського гарнізону, які відвідали курсантську їдальню.

«Розумію, що після наступних фото буде шалений шквал критики, але з цим неможливо миритися. Військові прокурори Харківського гарнізону, у зв'язку із розслідуванням розкрадань в Харківському національному [університеті] Повітряних сил, йшли не на склади боєприпасів (куди вже є заборона заходити з ГШ МОУ) - а в курсантську їдальню! Виявляється, що так харчуються майбутні військові льотчики…», - так прокоментував фото із комахами військовий прокурор на своїй сторінці у Facebook.

Керівник та заступник керівника університету – генерал-майор та полковник відповідно – затримані військовою прокуратурою. Матіос уточнив, що затримання першого відбулося вчора, а другого - сьогодні. Завтра суд обиратиме запобіжний захід обом.

Нагадаємо, військова прокуратура затримала начальника Харківського національного університету Повітряних сил ім Кожедуба генерал - майора Алімпієва Андрія Миколайовича.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: