Ляшко повіз Тимошенко на Чернігівщину агітувати за себе

Ляшко повіз Тимошенко на Чернігівщину агітувати за себе
Юлія Тимошенко та Олег Ляшко 10 липня відвідали Чернігівську область

Політики разом відвідають 208 виборчий округ та поспілкуються з людьми

Лідер Радикальної партії, колишній нардеп Олег Ляшко разом з лідеркою партії «Батьківщина», чинною депутаткою Юлію Тимошенко вирушили у спільну агітаційну поїздку на Чернігівщину. Там теперішня соратниця Ляшка агітуватиме за нього перед довиборами у 208 окрузі до Верховної Ради.

Про це Ляшко повідомив на своїй сторінці у «Фейсбуці», виклавши фото із Тимошенко.

«Їдемо з Юлею на 208 округ на моїй рідній Чернігівщині. Щиро дякую за підтримку їй, усій команді партії «Батьківщина», моїм однодумцям та усім учасникам флеш-мобу #заЛяшка. Разом – до перемоги!» – написав політик.

screenshot_1_121

Згодом Ляшко в компанії Тимошенко ще й вийшов у прямий ефір на «Фейсбуці».

Нагадаємо, три тижні тому стало відомо, що партія Юлії Тимошенко «Батьківщина» визначились зі своїм кандидатом в окрузі, який звільнився після загибелі депутата Валерія Давиденка. Юлія Тимошенко та партія «Батьківщина» офіційно підтримали лідера Радикальної партії Олега Ляшка на довиборах до Верховної ради по 208-му виборчому окрузі на Чернігівщині.

Варто нагадати, що раніше між Тимошенко і Ляшко були, м'яко кажучи, прохолодні стосунки. У 2016 році лідер «Радикальної партії» назвав Юлію Тимошенко «московською зозулею» та закликав позбавити українського громадянства. Тимошенко заявила, що, вона віруюча людина, а тому пробачає такі висловлювання лідеру «радикалів».

Зазначимо, Центральна виборча комісія призначила на 25 жовтня проміжні вибори народного депутата в одномандатному виборчому окрузі 208 (Чернігівська область) у разі виділення бюджетного фінансування.

Як повідомлялося, тіло члена депутатської групи «Довіра» Валерія Давиденка з вогнепальним пораненням голови було знайдене ввечері 23 травня в туалеті його київського офісу. Кримінальне провадження відкрите й розслідується за статтею 115 Кримінального кодексу України - умисне вбивство.

Згідно з Конституцією, 25 жовтня 2020 року в Україні мають відбутися чергові місцеві вибори.


 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: