Марш рівності: поліція вилучила у трьох хлопців газові балончики

Марш рівності: поліція вилучила у трьох хлопців газові балончики

Хлопці були затримані на перехресті бульвару Хмельницького і Володимирської вулиці

Поліцейські у Києві вилучили газові балончики у трьох хлопців, які були затримані на перехресті бульвару Хмельницького і Володимирської вулиці. Про це повідомляє кореспондент «Главкому».

Серед вилученого також маски. Поліцейські склали на затриманих протокол.

Зазначимо, противники Маршу рівності встановили на перехресті бульвару Шевченка і Володимирської вантажівку з колонками, з яких лунає гучна музика - дитячі пісні радянського минулого. Через гучномовці також організатори заходу засуджують проведення Маршу.

Нагадаємо, сьогодні у Києві пройде черговий Марш рівності. Щороку у червні по всьому світі на таких заходах члени ЛГБТ-спільноти заявляють про свої права.

Організатори Маршу рівності очікують до 5 тисяч учасників та розраховують на те, що до охорони громадського порядку буде залучено не менше 6 тисяч правоохоронців.

Цього року довжина проходження маршу збільшилась: минулого року було 750 м, цього року - 1,2 км. Маршрут ходи проляже від перетину вулиць Богдана Хмельницького і Володимирської, далі між Національним університетом ім. Шевченка і пам’ятником Шевченку по вул. Володимирській, потім по вулиці Льва Толстого до однойменної площі.

Докладніше про Марш рівності читайте у нашій онлайн-трансляції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: