Моторошні фото з пекла наяву: у Полтаві горіли могили

Моторошні фото з пекла наяву: у Полтаві горіли могили

Пожежу на кладовищі Полтави рятувальники вже загасили

У Полтаві сталася пожежа на одному з міських кладовищ. Відповідні фото розмістив у Facebook працівник першої державної пожежної рятувальної частини 1-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС у Полтавській області Андрій Кукіб.

У коментарях до його посту користувачі повідомили, що ситуація зі спаленням сміття чи підпаленням сухостою в районах кладовищ у Полтаві набула масового характеру.

«Сьогодні горіло всюди: і на міському, і на Розсошенському [кладовищах]. Дим і сморід [стояли] неймовірні», - написала одна з дописувачок.

Як повідомив Кукіб, пожежу на кладовищі, показану на фото, рятувальники вже загасили.

Сьогодні прес-служба ДСНС України повідомила про «вражаюче підвищення показника кількості пожеж в природних екосистемах». Зокрема, минулої доби в Україні виникло 248 загорянь на відкритій території, а напередодні цей показник становив 451 випадків.

Рятувальники наголошують, що не слід випалювати суху траву та сміття на присадибних ділянках, розводити відкритий вогонь поруч із господарчими будівлями, а також залишати недопалки та сірники на сухій трав’янистій підстилці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: