На Черкащині жінка замовила вбивство чоловіка за 800 доларів

На Черкащині жінка замовила вбивство чоловіка за 800 доларів
На Черкащині жінка замовила вбивство чоловіка за 800 доларів

Жінку затримали в момент передачі грошових коштів, коли кілер надав докази «виконаної роботи»

У Черкаській області правоохоронці затримали жительку м. Сміла, яка замовила вбивство власного чоловіка. 

Про це повідомляє прес-служба управління поліції в Черкаській області.

«Отримана оперативна інформація, про те, що 56-річна жителька Сміли підшукує вбивцю для свого чоловіка була негайно взята до опрацювання. Під час перевірки дана інформація знайшла своє підтвердження. За наявною у правоохоронців інформацію кілер, повинен був позбавити життя її чоловіка, та надати у доказ фото виконаної роботи. За вбивство чоловіка жінка обіцяла винагороду в сумі 800 доларів США», - йдеться у повідомленні.

Спільними силами співробітників поліції, СБУ та прокуратури було розроблено спецоперацію по затриманню зловмисниці. Жінку затримали в момент передачі грошових коштів, коли кілер надав докази «виконаної роботи».

Жінку затримано в порядку статті 208 Кримінально процесуального кодексу України. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 14 (Готування до злочину), частиною 4 статті 27 (Види співучасників) та пункту 11 частини 2 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на термін від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

На даний час  з нею працюють слідчі, вирішується питання, про повідомлення особі про підозру та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: