На Дніпропетровщині арбітражного керуючого затримано на хабарі у $35 тис.

На Дніпропетровщині арбітражного керуючого затримано на хабарі у $35 тис.
Хабар, що його вимагала арбітражний керуючий

Призначена судом ліквідаторка Дніпропетровського ливарно-механічного заводу вимагала 55 тис. доларів за зняття арешту на майновий комплекс

14 грудня Управлінням з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України спільно з Департаментом процесуального керівництва ГПУ та Головним управлінням по боротьбі з корупцією і організованою злочинністю Служби безпеки України під час отримання хабара затримано арбітражного керуючого, призначеного господарським судом Дніпропетровської області ліквідатором державного підприємства «Державний Дніпропетровський ливарно-механічний завод». Про це повідомив речник Генпрокуратури Андрій Лисенко.

За даними слідства, жінка вимагала неправомірну вигоду в сумі 55 тис доларів США та одержала першу частину - 35 тис доларів США від представника суб'єкта господарювання за зняття арешту на вищезазначений майновий комплекс та сприяння у його придбанні.

На теперішній час вирішуються питання щодо оголошення підозри затриманій за ч. 4 ст. 368-4 КК України, обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, встановлення інших можливих співучасників та їхнього затримання, збору і фіксації доказів.

Досудове розслідування триває.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: