На Миколаївщині у депутата вкрали автомобіль і зброю

На Миколаївщині у депутата вкрали автомобіль і зброю
На Миколаївщині у депутата вкрали зброю та позашляховик
Фото: Нацполіція

Поліцейські впродовж декількох годин затримали обох крадіїв у Херсоні

На Кінбурнській косі у Миколаївській області зловмисники з будинку депутата міської ради Анатолія Дюміна викрали зброю, автомобіль та інші цінності. Їх оперативно затримали у сусідній області.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Миколаївській області.

«Всього декілька годин та допомога колег з сусідньої області знадобилось миколаївським поліцейським, аби затримати зловмисників, які обікрали будинок депутата міськради. Вони викрали мисливську зброю та заволоділи його елітним автомобілем», - йдеться у повідомленні.

Наразі їх затримано, їхні дії кваліфікують одразу за трьома статтями Кримінального кодексу України.

На місці події поліцейські з’ясували, що викраденим автомобілем Toyota Tacoma зловмисники виламали ворота, коли тікали з місця злочину.

Для оперативного затримання зловмисників правоохоронці Очакова залучили до операції колег із сусідньої області. Разом поліцейські впродовж декількох годин затримали обох крадіїв у Херсоні.

Причетними виявилось подружжя робітників, які доглядали за домашніми тваринами у господарстві депутата. Підігріті алкоголем, 48-річний мешканець Кіровоградщини з кримінальним минулим та його 40-річна супутниця із Черкаської області, які приїхали на Кінбурн на заробітки, вирішили, що господар мало платить, та й умови проживання їх не влаштовують.

Парочка проникла до будинку і забрала мисливську рушницю та патрони до неї, телевізор, кавоварку та інші предмети побутової техніки, комп’ютер, особисті речі. Зловмисники завантажили викрадене у автівку та кинулись навтьоки, навіть не відчиняючи ворота.

Вже перебуваючи на території Херсонської області, нетверезий злодій не впорався із керуванням і автомобіль перекинувся. Швидко домовившись про його продаж із незнайомцем, подружжя отримало на руки 10 тисяч гривень за авто та вирушило до Херсона, де поліцейські їх і затримали.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: