На Миколаївщині у страшному ДТП загинули вісім людей, серед яких 7-місячна дитина

На Миколаївщині у страшному ДТП загинули вісім людей, серед яких 7-місячна дитина
Внаслідок лобового зіткнення автомобілів на Миколаївщині загинули щонайменше восьмеро людей
Фото: «Николаевские новости»

Трагічна ДТП сталася через зіткнення автомобілів Opel i Mazda

Внаслідок смертельної ДТП, що сталася вранці першого січня на трасі «Дніпро-Миколаїв», загинула родина з трьома дітьми, наймолодшому з яких 7 місяців. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області.

У поліції зазначили, що в автомобілі Mazda перебувало подружжя з Казанки. 40-річний чоловік загинув на місці, 23-річна жінка із чисельними травмами госпіталізована. У автомобілі Opel їхала родина з дітьми - мешканці Казанківського району. 39-річний водій та шестеро пасажирів авто: троє дорослих 33-х, 53-х, 55-ти років та троє дітей п’яти, 13-ти років і семимісячне немовля загинули. Ще одну пасажирку - дівчинку близько 8 років - у непритомному стані доставили до лікарні.

«Відомості про дорожньо-транспортну подію внесені до ЕРДР за ознаками ч. 3 ст. 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами», що карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років», - додали у поліції.

Як повідомляв «Главком», у Києві на проспекті Степана Бандери легковий автомобіль влетів у відбійник і перекинувся на дах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: