На Полтавщині виявлено дві «підпільні» газові АЗС

На Полтавщині виявлено дві «підпільні» газові АЗС
Підпільна АЗС

Правоохоронці вилучили скраплений газ (пропан), технологічне обладнання, вантажний автомобіль з цистерною для перевезення небезпечних вантажів

Оперативниками фіскальної служби Полтавщини припинено діяльність двох «підпільних» газових АЗС. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДФС у Полтавській області.

Як розповів перший заступник начальника ГУ ДФС у Полтавській області Олег Лєднік працівниками оперативного управління фіскальної служби Полтавській області спільно з співробітниками УСБУ в області в рамках операції «Акциз-2016» виявлено і припинено незаконну діяльність двох автозаправних газових комплексів.

Під час документування правопорушення до прийняття судом рішення вилучено скраплений газ (пропан) в кількості 9,3 тис. л, технологічне обладнання (газозаправний модуль та газороздавальне обладнання), вантажний автомобіль з цистерною для перевезення небезпечних вантажів.

Приблизна ринкова вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить 609 тис. грн.

Відносно правопорушників складено протоколи про адміністративні правопорушення за ч.1 ст.164 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення порядку провадження господарської діяльності).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: