На Сумщині СБУ затримала на хабарі прикордонника

На Сумщині СБУ затримала на хабарі прикордонника

Прикордонника затримали у центрі міста під час одержання всієї суми хабара

Співробітники Служби безпеки України спільно з військовою прокуратурою викрили у Глухові на хабарі інспектора Сумського прикордонного загону та оперуповноваженого місцевого підрозділу Нацполіції.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Правоохоронці встановили, що посадовець Держприкордонслужби у змові з поліцейським вимагав вісім тисяч доларів США від місцевого мешканця за непритягнення до кримінальної відповідальності його сина за можливе вчинення злочину.

Прикордонника затримали у центрі міста під час одержання всієї суми хабара. Його поплічник, працівник поліції, намагаючись уникнути відповідальності, наразі переховується від слідства.

Затриманому інспектору повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369-2 Кримінального кодексу України.

Тривають невідкладні оперативно-розшукові дії, зокрема щодо встановлення місцезнаходження та притягнення до відповідальності іншого учасника.

Операція з викриття зловмисників проводилась спільно з підрозділами внутрішньої безпеки Нацполіції та Держприкордонслужби, а також Управлінням захисту економіки Нацполіції в Сумській області. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: