На Житомирщині спіймали десантників, які продавали вибухівку

На Житомирщині спіймали десантників, які продавали вибухівку
Вибухові речовини і грошові кошти вилучено

Обом затриманим готується повідомлення про підозру

У Житомирській області на продажу вибухівки затримали двох десантників-контрактників.

Про це повідомили у прес-службі військової прокуратури Центрального регіону. 

«За скоєнням злочину викрито двох військовослужбовців за контрактом військової частини десантно-штурмових військ. Солдата і старшого солдата затримано в межах кримінального провадження за фактом носіння, зберігання і збуту вибухової речовини», – йдеться в повідомленні.

Наголошується, що 21 серпня 2018 року близько 19:20 під час негласних слідчих (розшукових) дій, а саме контрольної закупівлі, зазначені військовослужбовці здійснили збут запальної трубки ЗТП-300 і пластичної вибухової речовини загальною масою 1358,2 г за 11 тис. грн.

15 листопада 2018 року після повторного продажу вибухової речовини (пластичної вибухової речовини загальною масою 2600 г і двох тротилових шашок вагою по 200 г за грошові кошти в сумі 33 тис. грн) обох зловмисників було затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Вибухові речовини і грошові кошти вилучено. Нині обом затриманим готується повідомлення про підозру, подання до суду клопотання про обрання запобіжного заходу та арешт майна. Тривають обшуки за місцем проживання реалізаторів вибухових речовин.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: