На Житомирщині завершилися збори десантників

На Житомирщині завершилися збори десантників

Під Житомиром завершилися збори резервістів ДШВ

Фото: прес-служба командування ДШВ ЗС України

Резервісти підвищували навички під час занять з вогневої, інженерної, технічної, спеціальної, повітрянодесантної підготовки, тактичної медицини тощо

На Житомирщині завершилися збори особового складу оперативного резерву першої черги для військових частин Десантно-штурмових військ Збройних сил України.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби командування ДШВ ЗСУ.

Так, протягом двадцяти діб, сотні військовозобов’язаних з різних регіонів України відновлювали свої практичні навички у володінні зброєю та військовою технікою на базі загальновійськового полігону ДШВ. Згідно з інформацією, розпочалися збори із отриманням резервістами закріпленої зброї та комплексного заняття із дотримання заходів безпеки під час практичних занять з бойової підготовки та заходів повсякденної життєдіяльності.

«Враховуючи стислі терміни підготовки, заняття проходили в досить насиченому та десантному ритмі. Під керівництвом досвідчених інструкторів, резервісти підвищували власні практичні навички під час занять з вогневої, інженерної, технічної, спеціальної, повітрянодесантної підготовки, тактичної медицини тощо», - йдеться у повідомленні.

Окрім того, резервісти відпрацювали безпарашутне десантування з вертольотів Мі-8 за допомогою спеціального обладнання «Адаптер-1М». А під час занять з психологічної підготовки, військовозобов’язані тренувалися долати «танкобоязнь».

«Тобто проходили обкатку танками, тренувалися у їхньому знищенні ручними протитанковими гранатами», - повідомили в командуванні ДШВ ЗСУ. 

В ході занять зі спеціальної підготовки значна увага приділялася удосконаленню професійних навичок в роботі на бойовій та іншій техніці, її обслуговуванні тощо. Наприкінці зборів, резервісти здавали заліки з усіх предметів підготовки, показавши хороші результати.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: