Не платить за компослуги? Суд постановив стягнути борг з Андрія Єрмака

Не платить за компослуги? Суд постановив стягнути борг з Андрія Єрмака

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак декларує квартиру на вулиці Шовковична у центрі столиці

Глава Офісу президента не заплатив 20 тис. грн за послуги з утримання будинку та прибудинкової території

Печерський районний суд Києва видав наказ стягнути заборгованість за послуги з утримання будинку та прибудинкової території з громадянина Єрмака Андрія Борисовича – саме такі прізвище, ім'я та по-батькові має нинішній глава Офісу президента України.

Про це повідомляє «Главком» з посиланням на дані судового реєстру.

Наприкінці листопада 2019 року з відповідною заявою до суду звернулося комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району Києва». Зокрема, КП наполягало на видачі судового наказу про стягнення заборгованості за послуги з утримання будинку та прибудинкової території у розмірі 20181 грн 65 коп., яка рахувалася за Андрієм Єрмаком.

Дані з сайту «Судова влада України».Дані з сайту «Судова влада України».

20 січня 2020 року столичний суд видав відповідний наказ про стягнення заборгованості.

Зауважимо, що житлово-експлуатаційна дільниця «Хрещатик», яка входить до структури КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району Києва», обслуговує будинок на вулиці Шовковична, квартиру в якому офіційно відобразив в електронній декларації керівник Офісу президента Андрій Єрмак.

«Главком» зв’язався із юридичним відділом Керуючої компанії з обслуговування житлового фонду Печерського району Києва. Там не стали спростовувати інформацію про борги Єрмака, але, посилаючись на закон про захист персональних даних, відмовилися надавати будь-які деталі щодо свого VIP-клієнта.

Також «Главком» двічі офіційно звернувся до Офісу президента з проханням прокоментувати вказане судове рішення щодо керівника Офісу президента України. У департаменті з питань звернень громадян Офісу президента не стали спростовувати наявну інформацію: там перший просто проігнорували запит, а вдруге надіслали заплутану відповідь, яку можна трактувати дуже просто - відмова коментувати цю тему.

Як повідомляв «Главком», глава офісу президента України Андрій Єрмак запевнив, що засуджує корупцію у будь-яких її проявах.

«Скандал з записами підтвердив, що корупції в Офісі президента нема. Вся наша команда засуджує корупцію у будь-яких її проявах. Саме тому нема недоторканих», -  сказав він під час онлайн-брифінгу за участю колишнього посла США в Києві, директора Євразійського центру «Атлантичної ради» Джона Гербста у понеділок.

Він розповів, що у той же день, коли з’явилися записи, він звернувся до правоохоронних органів, які ще не завершили розслідування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: