Невідомі впритул розстріляли автомобіль з одеським активістом

Невідомі впритул розстріляли автомобіль з одеським активістом
В Одесі введено план «Сирена»
Фото: «УCІ»

З мікроавтобуса вийшли озброєні чоловіки і впритул розстріляли автівку активіста з помпової рушниці

В Одесі на розі Люстдорфської дороги та вулиці Комарова було скоєно замах на водія автомобіля Dodge. Ним виявився активіст одеського Автомайдану.

Про це повідомляє видання «Українська Служба Інформації».

За попередніми даними напад здійснили з мікроавтобуса Volkswagen білого світла. З нього вийшло озброєні чоловіки і впритул розстріляли машину з помпової рушниці. Водій Dodge серйозно поранений, його госпіталізували, пише ЗМІ.

Зазначається, що стрілянина сталася у суботу близько 23:00. Постраждалий чоловік отримав поранення у район попереку. Його на «швидкій допомозі» відвезли в міську клінічну лікарню №10.

«На місці події наш кореспондент зустрів главу громадської організації Автомайдан Одеса Євгенія Резвушкіна. Він повідомив, що замах було скоєно на члена організації на ім'я Андрій», - додає видання.

«Їхала машина. На світлофорі зупинилася. Поруч зупинився мікроавтобус, вийшли люди, машину розстріляли. Наш хлопець доїхав до людного освітленого місця, зупинився і викликав собі «швидку», - розповів Резвушкін.

Нападники втекли. Наразі слідчо-оперативна група намагається по гарячих слідах з'ясувати обставини інциденту. В місті введено оперативний план «Сирена».

В поліції повідомили, що станом на 01:30 правоохоронці володіють інформацією про осіб, які вчинили стрілянину. Наразі вживаются заходи по їх затриманню.

До слова, одеські правоохоронці затримали трьох громадян Грузії, підозрюваних у замаху на одеського активіста Олега Михайлика. 27 вересня суд взяв їх під варту. 

Нагадаємо, що в Одесі у дворі будинку обстріляли Олега Михайлика - громадського активіста, лідера одеського осередку партії «Сила Людей». 

Соратники Михайлика припустили, хто стоїть за збройним нападом на активіста.

22 вересня Михайлик брав участь в акції проти незаконної забудови на Ланжероні біля дельфінарію, яку веде депутат міськради Андрій Кисловський.

Наразі слідство розглядає п'ять версій нападу на Михайлика в Одесі.

Зазначимо, що поліція готує клопотання про призначення балістичної експертизи через напад в Одесі на громадського діяча Олега Михайлика.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: