Нові господарі ТVі заявляють, що канал рейдерять власники торгової марки ТВ1

Нові господарі ТVі заявляють, що канал рейдерять власники торгової марки ТВ1

У TVi знають про спробу видати ТВ1 за ТВі, але ситуацію не коментують

Канал готує документи до правоохоронних органів за фактом шахрайства і спроби рейдерства

Власник торгової марки ТВ1 намагається сьогодні отримати національну супутникову ліцензію TVi на засіданні Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. У самому TVi це називають шахрайством і спробою рейдерства.

У порядку денному засідання Нацради стоїть питання видачі ліцензії на кабельне мовлення телеканалу з логотипом ТVі. Ліцензію просить оформити ТОВ «Канжут», що за реєстром належить Тетяні Горбаченко, директор - Юлія Івахненко. Обидві - юристи компанії «Юрімекс», керуючий партнер якої Юрій Крайняк - консультант народного депутата від «Народного фронту» Миколи Княжицького.

ТОВ «Канжут», згідно з інформацією в реєстрі торгових марок, володіє правами на телеканал ТV1, що сьогодні намагаються видати за ТVі.Нац

У TVi знають про спробу видати ТВ1 за ТVі, але ситуацію не коментують. Проте канал готує документи до правоохоронних органів за фактом шахрайства і спроби рейдерства.

«Ми знаємо про спробу захопити TVi через Нацраду, це, мабуть, не остання спроба, і ми до цього готові. Зараз готуємо документи до правоохоронних органів. Тут явні спроби шахрайства», - повідомили «Главкому» в TVi.

Нагадаємо, 10 жовтня телеканал TVi відновив супутникове мовлення, ліцензія на яке належить компанії «Інфо 24». Канал перезапускає Дмитро Носиков, а володіє польська компанія Millstone & Co, її бенефіціар - Роберт Квятковський. За новою концепцією TVi буде аполітичним каналом для жіночої аудиторії. Новий слоган каналу: «TVi: справжні історії».

Як повідомляла «Телекритика», TVi пов'язаний з трьома юридичними особами: ТОВ «Інфо 24», на яке записана супутникова ліцензія телеканалу; ТОВ «ТРК« Погода ТБ », що володіли загальнонаціональною цифровою ліцензією телеканалу Business; ТОВ «ТВі. ЮА» (раніше називалося «ТРК «Прайм ТВ»), на яке записані 5 торгових марок ТVі в різних інтерпретаціях.

Зокрема, ТМ TVi була зареєстрована 25 листопада 2008 року терміном на 10 років, 23 лютого компанія продовжила реєстрацію ще на 10 років.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: