Опубліковано фото нардепа, авто якого у Києві збило «євробляхера»

Опубліковано фото нардепа, авто якого у Києві збило «євробляхера»
Авто Павла Пинзеника збило людину в центрі Києва
Фото: Главком

На місце сутички в центрі Києва, де заблокована машина нардепа Павла Пинзенка, стягуються нардепи

Народний депутат, чий автомобіль Land Cruiser з номерами AA0093МР збив одного з протестувальників, які брали участь у мітингу «євробляхерів», - це Павло Пинзеник. Фото нардепа кореспонденту «Главкома» вдалось зробити через розбите скло джипа.

Сам депутат, якого активісти вже понад годину вимагають вийти до людей, залишається весь час у заблокованому поліцією авто та час від часу розмовляє по телефону.

Вулиця Інститутська, Шовковична частково заблоковані. До місця події прибуває все більше активістів та правоохоронців. Також на місце інциденту прийшла нардеп Оксана Продан. 

До місця ДТП прийшов глава «Автоєвросила» Олег Ярошевич. Активісти та правоохоронці домовилися разом зачекати приїзду на місце події начальника поліції району задля з'ясування обставин інциденту та все ж таки сподіваються, що нардеп вийде з машини до протестувальників. Начальник поліції району зараз їде на місце ДТП, він і буде оформлювати порушення. Правоохоронці просять зробити живий коридор. 

На місце сутички в центрі Києва, де заблокована машина нардепа Павла Пинзенка, стягуються інші депутати.

Як повідомлялося раніше, авто нардепа протаранило чоловіка і зламало ногу. Пораненого забрала швидка. Протестувальники взяли авто в облогу, і каменем розбили заднє вікно джипа. За їх словами нардеп хотів втекти.

«Євробляхери» вимагають провести «громадське затримання» нардепа. «Слуга народу, выйди до народу», - скандують вони. Також вигукують «поліція з народом».

У Києві вже другий день проходять протести власників авто на єврономерах.  

Дивіться фоторепортаж «Главкома».

Нагадаємо, 11 липня вранці водії автомобілів на єврономерах влаштували чергову акцію протесту у центрі Києва. Вони заблокували урядовий квартал, вулицю Грушевського від Арсенальної до Європейської площі. До дешевого розмитнення автівок з іноземними номерами додалась ще одна вимога – протестувальники хочуть, аби у поліції забрали право перевіряти авто за митною базою.



Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: