Патріарх РПЦ Кирило на «Мерседесі» з іконою виганяв коронавірус з Москви

Патріарх РПЦ Кирило на «Мерседесі» з іконою виганяв коронавірус з Москви
Патріарх Кирило їздив із чудотворною іконою на «Мерседесі» по Москві і молився за звільнення від коронавірусу
Фото: AFP / Scanpix / LETA

Кортеж російського патріарха супроводжували автомобілі поліції

Патріарх Московський і всієї Русі Кирило провіз чудотворну ікону Богородиці вулицями Москви на «Мерседесі» з мигалками та кортежем супроводу, й також помолився за перемогу над коронавірусом.

Про це повідомляє Медуза.

Згідно з повідомленням, в п'ятницю, 3 квітня, патріарх московський і всієї Русі Кирило звершив об'їзд Москви з іконою Божої Матері «Розчулення», яку віруючі вважають чудотворною, і помолився про звільнення від пандемії коронавірусу.

Слід зауважити, що для своєї поїздки він обрав автомобіль «Мерседес» з мигалкою, який додатково супроводжували ще кілька авто, зокрема поліцейських.

Пряму трансляцію дійства транслювали деякі федеральні телеканали, а на одному із релігійних телеканалів в цей час в нижній частині екрану показували молитву проти коронавірусу, яку РПЦ затвердила наприкінці березня.

Нагадаємо, 28 березня Московський патріархат оголосив своїх батюшок лікарями і відмовився закривати церкви.

29 березня, у Києві люди зібралися на богослужіння у Московській церкві за адресою Драгоманова 1а. Люди стоять на вулиці, не дотримуючись дистанції. Батьки вивели дітей на дитячий майданчик, що розташований поруч з церквою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: