Під Радою мітинг-протест «Не дамо вкрасти землю!»

Під Радою мітинг-протест «Не дамо вкрасти землю!»
Акція протесту під Радою
Фото: Станіслав Груздєв, Главком

Біля парламенту зібралося кілька тисяч людей

Сьогодні, 7 червня, біля Верховної Ради України відбудеться мітинг-протест «Не дамо вкрасти землю!». Мітинг організовано Аграрною партією.

Як повідомляє прес-служба політсили, очікується участь понад 15 тисяч осіб з усіх областей України. Передбачається низка флеш-мобів.

О 9:00 розпочався мовчазний флеш-моб – живий ланцюг від Європейської площі до Верховної Ради. Також мовчазні мітинги проходитимуть під МінАгро, Кабміном, Адміністрацією президента.

О 9:30 на площі Конституції розпочався флеш-моб «Український базар», під час якого депутати з торгових яток продаватимуть українську землю.

До Верховної Ради цього дня вантажівками привезуть мільйони підписів, зібраних в останні місяці у рамках акції «Не дамо вкрасти землю!», а це понад тисяча коробок.

Також на площі Конституції буде символічно розміщено мішки з землею з усіх областей України.

Фінальною крапкою мітингу буде розгортання на площі перед парламентом великого полотнища із закликом до депутатів «Не продавайте Україну!». Керівництву Верховної Ради буде передано резолюцію народного мітингу та проект закону про Загальнодержавну програму розвитку земельних відносин в Україні на період до 2025 року.

Як повідомляв «Главком», 23 травня міністр аграрної політики та продовольства Тарас Кутовий заявив, що йде у відставку.

ЗМІ з посиланням на джерела в Адміністрації президента та уряді повідомили, що Кутовий подав у відставку через незгоду із земельною реформою, яку пропонує уряд.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: