Поліцію Дубая пересадять на літаючі електробайки (фото)

Поліцію Дубая пересадять на літаючі електробайки (фото)
Фото: CNN

Використовувати на вулицях Дубая ховербайк S3 планують почати у 2020 році

Поліція Дубая отримала перший серійний зразок ховербайка S3, який нагадує великий квадрокоптер з кріслом для людини. Тепер правоохоронців навчають користуватися ним.

Використовувати на вулицях апарат планують почати у 2020 році, пише CNN.

Електричний ховербайк будуть використовувати на вулицях Дубая для швидкого реагування та роботи у важкодоступних районах міста.

Зараз основне завдання поліцейських - це навчитися користуватися літальним апаратом. Ідеальний кандидат у пілоти ховербайка повинен вміти керувати мотоциклом і дроном.

У найближчий місяць-два керівництво поліції ухвалить рішення про розширення парку літальних апаратів. Йдеться про будівництво додаткових 30 або 40 одиниць S3.

Разом з тим, існує думка, що ховербайки не практично використовувати поліцією, оскільки у них невеликий заряд акумулятора, і сучасні технології не дозволяють значно його збільшити.

Літаючий електромотоцикл для поліції Hoversurf показав на виставці GITEX в 2017 році. Ховербайк оснащений батареями ємністю 12,3 кіловат-години і здатний працювати в режимі дрона до 40 хвилин без підзарядки. З пілотом S3 може літати повітрі до 25 хвилин.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: