Помер ветеран АТО, який публічно сперечався із Зеленським на Донбасі

Помер ветеран АТО, який публічно сперечався із Зеленським на Донбасі
Військовий Денис Янтар заявив президенту Зеленському, що через розведення військ, українська армія може зазнати поразки

Військовий був активним учасником акції «Ні капітуляції», виступаючи проти розведення військ на Донбасі

У середу, 9 вересня, помер голова Миколаївської обласної організації партії «Національний корпус», ветеран АТО і активіст Денис Янтар, який запам'ятався тим, що мав конфлікт з президентом Зеленським через розведення військ на Донбасі

Про смерть ветерана АТО повідомили колеги Дениса по «Нацкорпусу».

Активіст помер після курсу хіміотерапії - у серпні у нього виявили лейкоз.

Денис Янтар був активним учасником Революції гідності 2013-2014 років. 7 квітня 2014 року брав участь в розгоні проросійського наметового табору в Миколаєві.

Після початку війни став волонтером і допомагав батальйону «Азов». Після загибелі в серпні 2014 року бійця «Азова» під час штурму окупованої Мар'їнки Денис Янтар сам пішов на фронт. Брав участь в боях за Гранітне та Широкино.

У 2016 році він очолив миколаївський обласний осередок «Національного корпусу». Був організатором міжнародного турніру зі змішаних єдиноборств «Дорогу нескореним», який присвятив пам'яті загиблих воїнів АТО.

У 2019 році Денис Янтар був активним учасником акції «Ні капітуляції», виступаючи проти розведення військ на Донбасі.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський приїхав до добровольців в Золоте, де мало відбутися розведення сил. Між ним і активістом з Миколаєва Денисом Янтарем стався конфлікт.

В ході розмови Денис Янтар заявив, що через розведення військ українська армія може зазнати поразки. На що президент відповів, що приїхав, щоб поговорити з місцевим населенням.

В ході розмови активіст, голова миколаївського «Національного корпусу» Денис Янтар заявив, що через розведення військ, українська армія може зазнати поразки, на що президент відповів, що приїхав, аби поговорити з місцевим населенням. Активіст, в свою чергу, розповів Володимиру Зеленському про акції протесту проти «формули Штайнмаейра» по всій Україні і про «формалізацію відносин» для припинення війни на Донбасі.

Голова Миколаївської обласної організації партії «Національний корпус» Денис Янтар заявив, що президент України Володимир Зеленський особисто розпорядився прибрати з території селища Золоте-4 активістів акції «Ні капітуляції», які виступають проти розведення військ на Донбасі.

Також «НікВєсті» повідомляли, що вночі 16 липня згорів автомобіль Дениса Янтаря. У коментарі кореспонденту телеканалу НІС-ТВ він сказав, що його автомобіль спалили «політичні опоненти або криміналітет».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: