Порошенко: Я прийму будь-який вибір українського народу 21 квітня

Порошенко: Я прийму будь-який вибір українського народу 21 квітня
Президент України Петро Порошенко
Фото: Станіслав Груздєв, Главком

Президент також назвав всі звинувачення Зеленського на свою адресу голослівними

Президент Петро Порошенко заявив, що прийме будь-який вибір українців на виборах.

«Я прийму будь-який вибір українського народу 21 квітня. 22-го життя буде продовжуватися», - сказав Петро Порошенко під час дебатів з кандидатом у президенти Володимиром Зеленським.

Президент також назвав всі звинувачення Зеленського на свою адресу голослівними.

Як повідомлялось, Володимир Зеленський і Петро Порошенко встали на коліна під час дебатів на НСК «Олімпійський».

«Я зараз готовий стати на коліна перед кожною матір’ю, яка не дочекалась свого хлопця з фронту, свого сина. Я готовий, зараз встану на коліна перед кожною дитиною, яка не дочекалась свого батька, перед кожною жінкою, яка не дочекалась свого чоловіка. І вас запрошую», - сказав Зеленський.

Після цього Зеленський встав на коліна обличчям до публіки, а Порошенко розвернувся і стоячи на колінах поцілував руку Тетяні Ричковій (у неї на фронті загинув чоловік, – ред.), яка позаду нього тримала український прапор.

Як повідомлялось, на столичному Олімпійському стадіоні пройшли неофіційні дебати між кандидатами на посаду президента України

Нагадаємо, другий тур президентських виборів, в якому візьмуть участь Петро Порошенко та Володимир Зеленський, відбудеться 21 квітня, визначили в ЦВК. Також комісія затвердила текст виборчого бюлетеня на другий тур. Бюлетень буде сіро-блакитного кольору розміром 20 на 15 см.

Другому туру передуватиме традиційний «день тиші» напередодні. Результати голосування мають бути встановлені не пізніше 1 травня, а офіційно оприлюднені все в тих же газетах – ще за три дні.

Протягом 30 днів з моменту оприлюднення офіційних результатів має відбутись інавгурація – тож максимум 3 червня в Україні з’явиться новий (старий) президент.

Як відомо, у першому турі Зеленського підтримали 30,24%  (5 713 825 виборців), Порошенка - 15,95%(3 014 523 виборців), а Гриценка - 6,91% (1 306 411 виборців).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: