Посол України в США прокоментував своє звільнення

Посол України в США прокоментував своє звільнення
Валерій Чалий

Чалий заявив, що за чотири роки продемонстрував достойний результат

Валерій Чалий прокоментував завершення його чотирьохрічної каденції в якості посла України в США.

Про це він написав у своєму Facebook.

Дипломат заявив, що чотири роки - це достатній термін, що продемонструвати «достойний результат на важливому зовнішньополітичному напрямі».

«Повернуся в Україну з глибокою подякою своїм співвітчизникам, з ким боролися за демократію проти авторитаризму і продовжуємо боротьбу за світле майбутнє самостійної і успішної України проти спроб Росії затягнути нас в радянське чи імперське минуле. Повернуся з вдячністю народу Сполучених Штатів - тепер дійсно нашого стратегічного партнера, з новими можливостями, з величезною підтримкою українців по обидва береги Атлантики, з гордістю за Україну і наших Героїв», - написав Чалий.

Він також зазначив, що попереду ще багато роботи попереду та потрібно докласти багато зусиль для того, щоб зробити незворотним «той історичний євроатлантичний шлях, який ми обрали і за який українці заплатили величезну ціну - тисячі життів наших Героїв».

Раніше повідомлялося, що президент Володимир Зеленський ініціював початок оновлення дипломатичного корпусу України. В пресслужбі глави держави заявили, що вже прийнято рішення про заміну 12 керівників посольств по всьому світу, зокрема, і посла України в США.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: