Представляти Україну на Євробаченні-2019 буде Maruv

Представляти Україну на Євробаченні-2019 буде Maruv
Представляти Україну на Євробаченні-2019 буде Maruv

У фінал національного відбору міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2019 пройшли шість виконавців

В Україні завершився фінал національного відбору на Євробачення-2019. Представляти Україну на Євробаченні-2019 буде Maruv з піснею Siren Song, перфоменс якої називали дуже відвертим, а її критикували через гастролі в Росії.

Нагадаємо, 23 лютого, у фіналі національного відбору на 64-ий міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2019» взяли участь Freedom-jazz з піснею Cupidon, Anna Maria з піснею My Roud і Kazka з піснею Apart, співачка Maruv з піснею Siren Song, гурт Brunettes Shoot Blondes із піснею Houstonта і дует Yuko з піснею «Галина гуляла».

Шляхом голосування глядачів і суддів стало відомо, хто набрав найбільшу кількість балів і представить Україну на Євробаченні 2019 в Ізраїлі.

Варто зазначити, що глядачі віддали за Maruv 6 балів, журі - 5 .

Оцінки суддів:

  • Freedom jazz 6
  • Yuko 4
  • Maruv 5
  • Brunettes Shoot Blondes 2
  • Kazka 3
  • Anna Maria 1.

Оцінки глядачів:

  • Freedom jazz 4
  • Yuko 1
  • Maruv 6
  • Brunettes Shoot Blondes 3
  • Kazka 5
  • Anna Maria 2.
Фінальна табличка виглядає так:

.jpg_36

У журі національного конкурсу цього року - Джамала, Андрій Данилко та Євген Філатов. Ведучий - Сергій Притула.

Про співачку Maruv говорили, що її виступ занадто відвертий, а ведучий Сергій Притула запитав, як її патріотизм співіснує з виступами в Росії. Maruv на це заявила, що у виступах в Росії немає нічого поганого, вона повторила, що своїми піснями несе мир і об'єднує народи.

Джамала запитала у Maruv, чий Крим. Співачка відповіла: «Крим український».

Раніше керівник Суспільного телебачення Зураб Аласанія нагадав, що кінцеве рішення щодо участі конкретного учасника від країни приймає саме Суспільне. Це сталося після низки скандалів через участь у відборі учасників, які, зокрема, виступають у Росії, або не вважають Крим окупованим.

Як повідомляв «Главком», сестри Анна і Марія Опанасюк, учасниці дуету Anna Maria і фіналістки Національного відбору на «Євробачення-2019» оскандалились під час інтерв'ю українському журналісту Роману Скрипіну на кримськотатарському телеканалі ATR. Дівчата не змогли чітко відповісти на питання про те, чий Крим. Співачки також відмовилися відповісти на питання, чи відбулася окупація півострова Росією.

«На це питання ми просто не будемо відповідати, оскільки ми не політики, ми не члени секретаріату президента, щоб відповідати Вам на такі складні політичні питання», - сказали співачки.

Вони також не відповіли на питання про те, чи потрібна кримськотатарська автономія.

Ведуча пропагандистської програми «60 хвилин» на російському федеральному каналі «Росія-1» Ольга Скабєєва підтримала близнят Анну і Марію Опанасюк, які оскандалилися в прямому ефірі, відмовившись визнавати анексію Криму.

Раніше став відомий порядок виступів у фіналі нацвідбору на «Євробачення-2019». Фінал відбору на пісенний конкурс відбудеться сьогодні, 23 лютого. 

Нагадаємо, 64-й конкурс «Євробачення» відбудеться 14, 16 і 18 травня у місті Тель-Авів (Ізраїль).

У Міжнародному пісенному конкурсу «Євробачення-2019» візьмуть участь 42 країни.

Також відомо, що співачка Maruv гастролює в Росії, та не має наміру припиняти свої концерти в країні-агресорі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: