Представники ЄС відвідають російські судилища над полоненими українськими моряками

Представники ЄС відвідають російські судилища над полоненими українськими моряками
Українські моряки під час суду, Москва, 15 січня 2019 року
Фото: Reuters

Омбудсмен України у Москві провела зустріч з представниками ЄС

Представники європейських держав, які перебувають в РФ, будуть присутні на судових слуханнях стосовно українських військовополонених моряків. Про це, на власній сторінці Facebook повідомила омбудсмен Людмила Денісова після зустрічі з послом ЄС в РФ Маркусом Едерером.

«Маркус Едерер запевнив мене, що представники європейських держав, які перебувають в РФ, будуть присутні на судових засіданнях», — заявила Денісова.

screenshot_2_08

Раніше повідомлялося, що омбудсмен України Людмила Денісова прибула до Москви у справі військовополонених моряків. «Сьогодні у Посольстві України у Москві ми разом з родичами хлопців провели організаційну зустріч з консульськими працівниками Посольства України. Вони поінформували щодо останньої інформації щодо стану військовополонених. За їхніми словами, хлопці перебувають у гарному настрої та очікують на звільнення», - зазначила омбудсмен.

Нагадаємо, наприкінці березня суд у Москві відхилив усі апеляції українських моряків про продовження строків тримання під вартою.

Як повідомлялося, 25 листопада 2018 року Росія в районі Керченської протоки здійснила пряму військову агресію проти катерів і буксира Військово-морських сил Збройних сил України, в результаті чого 24 українських військових моряків були взяті в полон.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: